Clean. Slick. Pixel perfect.

Lees meer

mijn portfolio

Web design & development

Veerman Assurantiën B.V.

Voor S. Veerman

Lees meer

Web design & development

Next Motion Productions

Voor J. Roelofs

Lees meer

Print design

Poster Café de Barbier

Voor Café de Barbier

Lees meer

Website front- and backend

Website Italiaans Restaurant Bacco

Voor Italiaans Restaurant Bacco

Lees meer

Onderzoek

Onderzoek naar het CMS 'Bandwerkplus'

Voor Bandwerk & Landstede MBO

Lees meer

Projecten

Bekijk alle projecten

Zie de hele collectie

Bekijk alle projecten

About me

portrait

Demiën Drost

Media- en applicatieontwikkelaar

Hi.

Ik ben Demiën Drost, een (web) ontwikkelaar. Ik focus mijzelf voornamelijk op de front-end ontwikkeling van websites, gepaard met de gebruiksvriendelijkheid. Om tot en geweldig resultaat te komen, heb ik een volledig arsenaal gevuld met kennis van HTML, CSS, Javascript, jQuery, PHP en C. Misschien zijn die termen niet bij jou bekend, maar simpel vormen zij het skelet, de opmaak, de flair en de functionaliteit van een moderne, frisse webpagina.

De laatste tijd probeer ik mij meer te gaan focussen op UI en UX, dat zijn ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. Ik probeer mankementen in de gebruikerservaring te herkennen en de problemen te verhelpen, terwijl dit er vanuit een grafisch oogpunt ook goed uitziet. In veel van mijn ontwerpen is een combinatie terug te vinden van twee stijlen namelijk: ‘flat’ en ‘material’. Deze zijn beide zeer simplistisch, maar zeer doordacht vormgegeven.

hoe ik kan helpen

webDevelopment

webDevelopment


Wat is het doel van jouw website? Een digitaal visitekaartje, of is het een dienst voor uw klanten. Een goede website straalt de visie van het bedrijf uit en biedt de potentiële klant een plek om wat over jullie te weten te komen. Wil je meer weten? Stuur hieronder een bericht.

webDesign

webDesign


Ik heb al verschillende websites en andere projecten vormgegeven. En deze is daar één van, om meer te zien kun je mijn portfolio bekijken. Interesse? Stuur mij een bericht met de knop hieronder!

hardwarePrototyping

hardwarePrototyping


Heb je de visie voor een product, of werkt er iets net niet zoals je dat wil? Met mijn milde kennis van hardware prototyping kan een Arduino® worden omgezet tot hét apparaat dat jouw leven, of dat van een ander, weer ietsjes makkelijker kan maken. Geïnteresseerd? Laat met de knop hieronder een reactie achter.

Laten we het over jouw project hebben